En helt vanlig vändning? 

​Lite från dagens träning. En stor del i självförtroende-boosten som vi kämpar på med är att vi jobbar med allt som kan förbättras till ”vardags”. Det tuffa med C är att han är ängslig till allt nytt, eller något man inte gjort på ett tag, väldigt ljudkänslig, känslig för beröring och ja jag tror ni föestår, dessutom är han extremt reaktionssnabb.
Att vara en sådan missförstådd stor liten själ gör honom väldigt osäker och lätt spänd, så en vanlig vändning är allt annat än en vanlig vändning. Han kniper med rumpelumpen och skuttar runt med rumpan istället för att ta god tid på sig och vända ett steg i taget.

Tack vare frihetsdressyren är vi på god väg att få till vardags-vändningarna till så som de ska vara.

Nedan ser ni lite exempel på vad jag menar. Hår har vi tränat en stund så han är med på noterna istället för att göra hoppeliskuttet av ren vana. Mot medvetenhet!

 

Kategorier: C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *