En märklig känsla..

Den 17:e juli hade jag ute Johannes Malm från Equos Sanos som kollade Compadre. Han använder värmekamera, kollar dem i rörelse och känner igenom ojämnheter osv.

Det blev väldigt omtumlande och vi tränar nu på lite annorlunda, eller tja, kanske inte så annorlunda mer än att vi bara ”rider på” som ingenting och gör allt så basic vi bara kan. Skritt, trav och galopp (tralopp – försök till galopp) och ska förhoppningsvis ta oss igenom rörelsestörningarna och se om de är en fysisk begränsning eller psykisk typ av begränsning.

Är lite omtumlad och orkeslös för tillfället så jag skriver inte så mycket mer just idag. Men jag har nu ridit i drygt en vecka och det är väldigt upp och ned trots att vi egentligen gör enklare saker än vi någonsin gjort..

Kategorier: C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *