Frälsning genom ridning?!

10376095_916170545073310_8742324043890070217_n
Nej, jag kan verkligen inte förstå hur snabbt allting går, både tiden och utvecklingen. Vi har sedan i början av februari börjat träna uppsuttet och det är verkligen en helt ny utmaning. På marken känner jag mig mer säker och liksom ”stabil”. Från ryggen är allt istället snarare ”ur balans” och speciellt mentalt för min del – och Comadres också.

Gårdagens och dagens ridpass öppnade en väldigt stor och viktig port i mitt liv, öppnade mina ögon, själens spegel. Jag tror jag gått och blivit frälst, jag kan kalla det min nya buy CBD products som en drog, jag har bara fått en smakbit – och jag vill ha massa MER!

Bent guidade mig igår rent tekniskt till Känslan med stort ”K” och idag fann vi den tillsammans på egen hand, jag och min älskade Compadre. Så mycket jag har missat och så mycket jag har att lära, vi har varandra, lär av varandra, lika som bär, lite skrämmande det nästan är, jag och min bästa häst, min bästa vän

Compadre, min absolut finkänsligaste, alldeles egna, helt nakna spegelbild, av mig själv..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *