En liten uppdatering från en praktikant

En liten uppdatering från en praktikant till er alla som är lite nyfikna på vad vi pysslar med här egentligen. Det är full rulle hela dagarna så det finns varken så mycket tid eller ork över för att uppdatera här som jag hade planerat. Men i alla fall..

Det är några lektioner som vi tagit oss igenom nu och det kommer mer och mer insikter och aha-upplevelser. Från att ha börjat ”på botten” och omvandla detta till att vara som ”ett blankt blad”, för det är mycket som händer i kropp och knopp här, både pga. hårt arbete, olika språk, mycket information m.m. – korvstoppning med andra ord.

Nu är det dags att träna på egen hand med C några dagar, för att sedan kunna uppvisa lite mer förståelse för hästens kropp och rörelsemekanism stillastående, gåendes i skolor osv.

Allt för att höja mitt medvetande och kunnande 🙂

Vi har de första lektionerna stått still och gått lite framåt i skritt i markarbete. Nu är det vad vi koncentrerar oss på för att verkligen se hästen, utbilda mitt öga och mina händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *