Första RIKTIGA lektionen för Bent

Idag var andra träningen för Bent, första riktiga lektionen – undervisningen – teorin <3

Wow – så intressant men så blottat, naket. Jag som har så nära till tårar när det rör saker i min själ som jag inte så lätt når eller riktigt kommer åt själv. Precis så var det idag, pinsamt nog kändes det som, men som sagt så är detta vår/MIN resa som jag verkligen behöver och ska ta till mig av på det bästa tänkbara sätt jag bara kan.

Med några hetsigt stilla svidande tårar brännande bakom ögonlocken lyssnade jag till allt Bent gick igenom med oss på flytande engelska, vilket såklart blir lite övermäktigt att installera om hjärnan till såhär i början. Ringrostig i både lyssnande och talande.

Idag känner jag mig som en äkta nybörjare, vilket jag ju också är. Det är annorlunda att komma från lärare till lärande, samtidigt som det är oerhört skönt att bara kunna släppa allt som hängt på mig hemma och bara kunna koncentrera mig på mig själv, min häst och alla arbetsuppgifter här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *