På plats hos Bent Branderup

10891554_891666580857040_3004176959185495190_n
Yes! Nu är vi här och det är minsann full rulle direkt på allt. Första dagen avklarad – förkyld och hängig som en tok. Men ändå har jag hunnit med att se lite av vardagsrutinerna och tränat Compadre ett pass. Var igång ett litet pass igår innan jag däckade totalt men idag kändes det fantastiskt bra både i kropp och knopp rent träningsmässigt.

Har även sett när Bent tränat flertalet av sina hästar idag. Inspirerande och intressant!

Efter att nu ha vilat under eftermiddagen ska jag ta mig ut o träna C en gång till och ladda inför första nästan riktiga arbetsdagen imorgon, då blir jag med på alla rutinerna och ser hur länge kroppen håller, sedan är det första absolut riktiga arbetsdagen i övermorgon. Compadre verkar trivas gott i sin box som är full av halm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *